Over ons

Martijn van Agtmaal

Trainer en Trainingsacteur

Martijn van Agtmaal is een ervaren eerstegraads bevoegd docent en mastercoach met een zeer pragmatische kijk op trainen. In zijn optiek hebben trainingen alleen waarde als een deelnemer ze toe kan passen in de praktijk. Martijn legt op een ontwapenende manier de vinger op de zere plek en inspireert tot persoonlijke groei.

Hij heeft ervaring:

  • in het coachen van afdelingen binnen de complexe zorg, in GGZ-instellingen.
  • in het werken binnen de verslavingszorg, GGZ en verstandelijk gehandicaptenzorg als coach en begeleider.
  • in het opleiden van trainersgroepen op diverse onderwerpen, zoals ‘omgaan met agressie’, ‘veilig fysiek ingrijpen, ‘psychiatrie en verslaving’, ‘triple problematiek’ en ‘suïcidepreventie’.
  • Als leidinggevende binnen een beveiligingsorganisatie

Ignaro Petronilia

Trainer en Trainingsacteur

“Ik ben inmiddels ongeveer 20 jaar werkzaam in de opleidingsbranche. Na mijn toneelopleiding ben meteen als trainingsacteur begonnen en van daaruit verbreding & verdieping gezocht. Deze vond ik en studeerde vervolgens af als Opleidingsdeskundige aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen. Hier ontwikkelde ik mij verder in het vak van trainer, coach, ontwikkelaar/ontwerper van leerarrangementen en opleidingsadviezen geven binnen zowel profit als non-profit organisaties. Al deze disciplines maken mij dan ook ontzettend veelzijdig als het om leren van individuen en organisaties gaat…maar ik blijf altijd trouw aan mijn trainings-acteurschap, ook hier haal ik nog steeds ontzettend veel plezier uit.

Theo Huigen

Trainer en Trainingsacteur

Theo Huigen hij heeft ervaring met veiligheidsthema’s binnen verschillende branches zoals zorg, welzijn, onderwijs en overheid.

Hij is opgeleid als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige en Integraal veiligheidskundige en hij heeft meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op deze beide vakgebieden. Door zijn gecombineerde ervaringen weet hij thema’s op een praktijkgerichte manier te verbinden.

Robert Poncin

Trainer en Trainingsacteur

Veiligheid is een groot goed. Als trainingsacteur heb ik de mogelijkheid om allerhande gedrag te tonen geïnspireerd vanuit mijn (brede) zorgachtergrond. Gedrag ter demonstratie, als leerdoel of om mee te experimenteren. Vanuit een veilige setting voor de deelnemer. Aansluiten bij de beleving en het niveau is waar ik voor sta. Prikkelen waar het kan en zekeren van vaardigheden waar het nodig is.